Linkedin
12 sep 17 / 17:07 Welkom nieuw #biosintrum @ Ecomunitypark. Start bouw nov ‘17. #biobasedeconomy #oosterwolde #duurzaam #circulair https://t.co/tTttRIMVAf
22 mei 17 / 15:41 RT @CelebratingDvrs: RETWEET als je biodiversiteit belangrijk vindt :) Het is internationale dag van de #biodiversiteit! #Biodiversityday

Gemeente Ooststellingwerf

Vanuit de gemeente Ooststellingwerf ondersteunt Bart Sieben de ontwikkeling van Ecomunitypark. Het park en haar duurzaamheidsaspecten zijn een belangrijke voorbeeldfunctie voor de overige ontwikkelingen binnen de gemeente.

Regionale ontwikkeling
Samen met vier andere gemeenten heeft de gemeente Ooststellingwerf de handen ineen geslagen om een groeimodel te ontwikkelen voor regionale ontwikkeling. Er wordt ingezet op duurzame ontwikkeling van de regio Zuidoost Friesland waar het goed wonen, werken en recreëren is. Alle energie binnen Ooststellingwerf wordt gericht op het ontwikkelen van duurzame economie en om te komen tot een Biobased Society!

In dit licht werkt de Gemeente Ooststellingwerf intensief mee aan het realiseren van Ecomunitypark. Het idee sluit naadloos aan op de beleidsvisie van de gemeente m.b.t. de ontwikkeling van de regio Zuidoost Friesland.

Copyright © 2017 ECOmunitypark | All rights reserved | Disclaimer | Sitemap