Linkedin
12 sep 17 / 17:07 Welkom nieuw #biosintrum @ Ecomunitypark. Start bouw nov ‘17. #biobasedeconomy #oosterwolde #duurzaam #circulair https://t.co/tTttRIMVAf
22 mei 17 / 15:41 RT @CelebratingDvrs: RETWEET als je biodiversiteit belangrijk vindt :) Het is internationale dag van de #biodiversiteit! #Biodiversityday

ECOstyle B.V.

ECOstyle B.V. speelt een belangrijke rol bij de ontwikkeling van het concept Ecomunitypark. Dit bedrijf was geruime tijd op zoek naar een geschikte locatie om haar activiteiten verder uit te breiden.

Passende locatie
ECOstyle houdt zich bezig met het ontwikkelen en vermarkten van ecologisch verantwoorde producten voor bodem, plant en dier. De nieuwe locatie zou ook een substantiële bijdrage moeten leveren aan de uitstraling van haar filosofie en de overtuiging van de kracht van de natuur. Samenwerking en innovatie staan bij ECOstyle hoog in het vaandel; zeker om dit gezamenlijk met gelijkgestemde bedrijven in te vullen.

Een team van specialisten, die allen hun sporen hebben verdiend in duurzaamheid, conceptontwikkeling en gebiedsontwikkeling hebben het plan voor het Ecomunitypark vormgegeven en uitgewerkt tot een uniek planconcept. 

BREEAM Award
Het magazijn van ECOstyle heeft de internationale BREEAM Award in de categorie Industry gewonnen!

 

Lees hier het verhaal van CEO Jehannes Santema over Ecomunitypark

Copyright © 2017 ECOmunitypark | All rights reserved | Disclaimer | Sitemap