Linkedin
12 sep 17 / 17:07 Welkom nieuw #biosintrum @ Ecomunitypark. Start bouw nov ‘17. #biobasedeconomy #oosterwolde #duurzaam #circulair https://t.co/tTttRIMVAf
22 mei 17 / 15:41 RT @CelebratingDvrs: RETWEET als je biodiversiteit belangrijk vindt :) Het is internationale dag van de #biodiversiteit! #Biodiversityday

Parkmanagement

Ecomunitypark is en blijft als organisatie verantwoordelijk voor het collectief beheer en onderhoud van groen en water. Het parkmanagement zal worden uitgevoerd door Ecomunitypark. 

Parkbeheer
Samen met werkvoorzieningen en zorginstellingen zal Ecomunitypark het terrein duurzaam gaan beheren en onderhouden. Het duurzaam beheer en onderhoud van het park, parkeerplaatsen, fiets- en wandelpaden valt onder de verantwoordelijkheid van Ecomunitypark. Ecomunitypark zal tevens richting geven aan het inhuren van facility management services, zoals glasbewassing, beveiliging, schoonmaak en centrale inkoop van goederen. Bedrijven zullen gaan participeren in een parkmanagement, waarbij gebruik wordt gemaakt van gezamenlijke parkfaciliteiten. Uitgangspunt is dat het onderhoudsconcept meer kwaliteit biedt tegen lagere kosten per bedrijf.
 

Gemeente Ooststellingwerf
De gemeente Ooststellingwerf draagt zorg voor beheer en onderhoud van wegen, straatverlichting en ondergrondse infrastructuur. 

 

Copyright © 2017 ECOmunitypark | All rights reserved | Disclaimer | Sitemap