Linkedin
12 sep 17 / 17:07 Welkom nieuw #biosintrum @ Ecomunitypark. Start bouw nov ‘17. #biobasedeconomy #oosterwolde #duurzaam #circulair https://t.co/tTttRIMVAf
22 mei 17 / 15:41 RT @CelebratingDvrs: RETWEET als je biodiversiteit belangrijk vindt :) Het is internationale dag van de #biodiversiteit! #Biodiversityday

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is een belangrijk uitgangspunt voor Ecomunitypark. Uiteraard wordt grote aandacht besteed aan duurzaamheid bij parkaanleg en realisatie van de gebouwen. Er wordt een actieve bijdrage gevraagd van de bedrijven die zich op het park willen vestigen. 

Werkervaringsplekken
Bij de aanleg en realisatie van park en gebouwen zal bij voorkeur gewerkt worden met bedrijven uit de regio. Ook zal sterk worden gestimuleerd om werkzoekenden uit de regio bij de realisatie van het park werkervaring te laten opdoen. MVO wordt verder invulling gegeven door middel van de samenwerking met zorginstellingen en mensen met een arbeidshandicap die worden betrokken bij de aanleg en het beheer en onderhoud van het park.

In nauwe samenwerking met AssenvoorAssen, initiatiefnemer van de MVO-Alliantie, krijgt MVO op Ecomunitypark een belangrijke plek.

Meer informatie »
Copyright © 2017 ECOmunitypark | All rights reserved | Disclaimer | Sitemap